Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Александар Милаковић потписао за Леотар

Доскорашњи капитен добојске Слоге Александар Милаковић нови је играч Леотара.
Aleksandar Milaković

Милаковић је у прошлој полусезони за Слогу играо на 17 утакмица, постигао 3 гола и имао 2 асистенције. 

У каријери је наступао за Модричу, Текстилац, Тузла Сити и Звијезду Градачац, те за аустријске клубове: Вилхелмсбург, Јенбах, Шремс и Леобендорф. 

Прије свега, желим да пожелим добродошлицу Александру у Требиње и у Леотар, рекао је Рајко Мичета, предсједник УО. Веома сам срећан што је он данас овдје и за нас ће представљати важно појачање за други дио сезоне. Када се појавила опција да га ангажујемо, правовремено смо реаговали и преговори са њим су били веома искрени, коректни и конкретни, на обострано задовљство и веома брзо смо постигли договор. 

Aleksandar Milaković FK Leotar

Доласком Милаковића, наш везни ред је добио појачање у виду искусног фудбалера са интернационалним искуством. Уговор је потписан до краја текуће сезоне. 

Драго ми је што сам дошао у клуб са великом традицијом, рекао је Милаковић након потписа уговора. Већ од сутра ћу се прикључити тренинзима и са нестрпљењем очекујем прве утакмице. Даћу све од себе да мом новом клубу помогнем да дође до свога циља, а то је опстанак у М:тел Премијер лиги. Након разговора са тренером Максимовићем и предјседником Мичетом закључио сам да су Требиње и Леотар прави избор у овом моменту за мене. 

Александре, добро дошао у Херцеговину и плаво-бијелу породицу!

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!