Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

ПРАВИЛА ПРИВАТНОСТИ ФК „ЛЕОТАР“

ФК „Леотар“ изузетно брине о поштовању приватности и избора, те је то један од показатеља нашег друштвено одговорног пословања. У наставку овога текста наћи ћете одговоре на питања на који начин поступамо сa личним подацима, наша правила у пословању и добићете одговоре на питања која ће вам пружити задовољство у сарадњи с нама. Ништа мање од тога очекујемо и од Вас.

НАША ПРАВИЛА О ЗАШТИТИ ПОДАТАКА СЕ ЗАСНИВАЈУ НА СЉЕДЕЋЕМ:

 1. Поштујемо Вашу приватност и изборе и провјеравамо утиче ли наше поступање на Вашу  приватност и сигурност.

 2. Податке користимо увијек за сврхе за које сте нам их дали и за које сте обавијештени. Промотивне материјале шаљемо само ако сте то затражили од нас, с тим да увијек имате право повући Вашу дозволу.

 3. Ваше податке нећемо нити нудити, нити продавати било коме.  Они који имају приступ Вашим подацима су поуздани партнери који поштују Правила заштите података на највећем нивоу.

 4. Обавезни смо штитити Ваше податке и чинити их сигурнима. Стога сарађујемо само са поузданим партнерима.

 5. Обавезни смо отворено и транспарентно употребљавати Ваше податке.

 6. Поштујемо Ваша права и увијек се трудимо испунити ваше захтјеве у највећој могућој мјери и у складу с нашим законским и оперативним обвезама.

 Што више комуницирате са нама, то више сазнајемо од вас и можемо вам понудити више прилагођених услуга.

Кад прикупљамо ваше личне податке, јер су нужни за наше пословање или кад их Ви добровољно дијелите са нама, обрађујемо их у складу с овим Правилима. Пажљиво прочитајте ове информације. Ако имате питања или недоумице у вези с личним подацима, обратите нам се на [email protected].

ВОДИТЕЉ ОБРАДЕ ПОДАТАКА:   

Фудбалски клуб „Леотар“ Требиње
Трг Петрал ББ
89 101 Требиње
ЈИБ:4401364520009
www.fkleotar.org

ШТА СУ ЛИЧНИ ПОДАЦИ?

„Лични подаци” су информације помоћу којих вас је могуће идентификовати. Лични подаци укључују податке као што су адреса е-поште / кућна адреса / број мобилног телефона, корисничка имена, слике профила. То могу бити и идентификатори као што су IP адреса рачунара, MAC адреса мобилног телефона или „колачићи“.

КОЈЕ ПОДАТКЕ ПРИКУПЉАМО И КАКО ИХ УПОТРЕБЉАВАМО?

ФК „Леотар“ је увијек отворен за комуникацију са Вама и вјерујемо да и Ви желите комуницирати са нама чим сте дошли на нашу веб страницу.

Податке прикупљамо и примамо путем наших веб странице. Понекад нам дајете директно, ми их прикупљамо када употребљавате „колачиће“, а могуће је да нам Ваше податке учини доступним и неко трећи.

ЛИНКОВИ НА ВЕБ СТРАНИЦЕ ТРЕЋИХ СТРАНА И ПРИЈАВЕ ПУТЕМ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА

Наша веб страница може садржавати линкове на веб странице других партнера и друштвених мрежа.  Ако путем повезница посјетите било коју од ових веб страница, имајте на уму да та веб-мјеста имају своја правила приватности и да ми нисмо надлежни, ни одговорни за њих. Прочитајте правила прије него пошаљете личне податке тим веб-мјестима.

Ако се пријавите путем друштвених мрежа, имајте на уму да са нама дијелите податке о профилу. Немојте заборавити да је сав садржај који објавите на платформама наших друштвених мрежа доступан јавности те стога будите опрезни приликом дијељења одређених личних података. Нисмо одговорни ни за какве поступке других појединаца у случају објаве личних података на нашим платформама друштвених мрежа, те препоручујемо да не дијелите такве податке.

ПОХРАНА ПОДАТАКА

Прикупљене податке чувамо на нашим серверима који су лоцирани у Њемачкој. Ваше личне податке похрањујемо само док су нам потребни у сврхе у које их похрањујемо, да бисмо испунили ваше потребе или законске обавезе.

Да бисмо одредили раздобље задржавања података водимо се сљедећим правилима:

 • Када судјелујете у промотивној понуди, наградним играма, анкетама, похрањујемо ваше личне податке у трајању такве акције те најдуже још годину дана.

 • Када нам се обратите с упитом, похрањујемо ваше личне податке у раздобљу потребном за обраду упита, те најдуже још три године.

 • Уколико сте пристали на директни маркетинг, похрањујемо ваше личне податке док не откажете претплату или не затражите брисање претплате.

 • Кад се „колачићи“ похрањују на ваше рачунало, похрањујемо их док служе сврси или у раздобљу одређеном законима.

 • Можемо задржати неке ваше личне податке у сврху испуњавања својих законских и подзаконских обавеза, као и у сврху управљања својим правима (на примјер остваривање права на судовима) или прикупљања статистичких података и вођења евиденције.

 Кад нам ваши лични подаци више нису потребни, уклањамо их из система и архива или их претварамо у анонимне податке тако да вас више не можемо идентификовати.

КОНТАКТ

Ако имате питања или недоумице о томе како поступамо са вашим личним подацима и како их употребљавамо или бисте хтјели остварити претходно наведена права, обратите нам се писмено на адресу:

Фудбалски клуб „Леотар“
Стадион Полице, Трг Петрал ББ
89 101 Требиње
(са назнаком заштита података)

Или маилом на адресу [email protected]

ДОПУНА ПРАВИЛА О ПРИВАТНОСТИ

Периодично можемо ажурирати наша Правила приватности. Ажурирања ће бити објављена на нашој веб страници. Све допуне ступају на снагу у тренутку њихове објаве на нашој веб страници. Стога, савјетујемо Вам да редовно посјећујте страницу како бисте били обавијештени о могућим ажурирањима.

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!
FK-Leotar-Logo