Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

PRESS

ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ МЕДИЈА

Медијски упити

Представници медија своје захтјеве на тему изјава играча првог тима и/или чланова стручног штаба, тренера, чланова Управе ФК „Леотар“ или других чланова управљачких тијела, као и све друге медијске захтјеве који се тичу ФК „Леотар“ могу упутити седам дана уочи жељене медијске активности, а најкасније 24 сата раније, на канцеларију за односе с јавношћу писаним путем на е-маил адресу [email protected]

Информисање медија

Сви представници медија могу се о новостима везаним за ФК „Леотар“ информисати на службеним каналима на којима клуб свакодневно објављује службене вијести.

Све новости и друге информације представници медија могу пратити на веб страници у рубрици “Вијести“.

www.fkleotar.org/vijesti

Акредитације за утакмице првог тима 

Представници медија могу се за сваку појединачну утакмицу првог тима ФК „Леотар“ у којима је „Леотар“ домаћин на стадиону „Полице“ пријавити за акредитацију путем емаил адресе [email protected]

Канали информисања

Јавности и медијима сва су догађања о ФК „Леотар“ доступна на службеним каналима:

Facebook страница

Инстаграм профил

Веб страница

Клуб не одговара за истинитост садржаја на тему догађања о клубу објављеним на било којим дигиталним каналима (веб страницама, форумима и друштвеним мрежама) који нису службени профили ФК „Леотар“.

Ауторско право

Садржај и структура веб странице fkleotar.org заштићени су ауторским правом. Свако умножавање, посебно текстова, дијелова текстова или слика захтјева претходно добијање сагласности.

Коришћење фотографија са веб странице fkleotar.org и службених профила на друштвеним мрежама ФК „Леотар“ није допуштено без одобрења и/или сагласности клуба.

Свако неовлашћено коришћење кршење је ауторских и сродних права и подложно је казненој одговорности од стране аутора садржаја.

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!
FK-Leotar-Logo