Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Ћурић: Игра против Неретве обећава мирну јесен

Фудбалери Леотара у посљедњој провјери пред почетак првенства савладали су у Требињу Неретву из Метковића са 3:0. Иако је резултат убједљив, тренера Леотара Олега Ћурића много више је обрадовала игра његове екипе током већег дијела сусрета.
Олег Ћурић

„Данас је била потпуно нова прича у односу на оно што смо приказали у првим припремним утакмицама. Оно што радили ових мјесец дана, данас смо преточили у квалитет и резултат је дошао. Сигурно је да је било проблема ове три прве утакмице, али временом смо комплетирали играчки кадар. Нисмо послије пораза падали у очајање, нећемо сада улазити ни у еуфорију. Нови играчи су се показали као права појачања за Леотар, што је и публика данас могла да види. Ови млађи момци су показали да се и на њих може рачунати. Данас је на терену испоштовано све што смо радили ових мјесец дана и резултат је дошао као плод данашње добре игре.“

Поред доста добрих ствари, стручни штаб је уочио и проблеме, на којима ће радити до почетка првенства. 

Једино што могу замјерити је што у завршници нисмо играли мирније. Могли смо постићи још који гол, што ће нам требати у првенству. Свакако сам данашњом утакмицом више него задовољан. Честитам својим играчима и уколико овако наставе неће бити проблема у првенству.

Леотар у првом колу гостује БСК-у, а утакмица је на програму у суботу од 17:30. 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!