Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Добро дошли на нови сајт ФК „Леотар“

Novi sajt FK Leotar

Драги чланови и навијачи фудбалског клуба Леотар,

Добродошли на наш нови сајт! Овај сајт је мјесто гдје ћете моћи да пратите све активности и вијести везане за наш клуб. Ту ћете моћи да пронађете информације о првом тиму, стручном штабу, омладинским селекцијама, резултатима и дешавањима у клубу.

За почетак, на сајту можете да пронађете најновије вијести из нашег клуба, најважније информације о клупским органима, податке о играчима првог тима, као и резултате које остварујемо. Али не само то. Редовно ћемо пратити и резултате наших млађих селекција. 

Ту је и посебна страница о нашој женској секцији која је формирана у јуну и која се већ укључила у званично такмичење на нивоу БиХ. 

Посебно смо поносни на нашу историју. 2025. године наш клуб ће прославити 100. рођендан, а ми смо уз помоћ госп. Зорана Муцовића, дописника Спортског журнала и хроничара дешавања у ФК Леотара за Вас издвојили најважније податке из наше историје, као и фотографије, уз напомену да ће овај дио сајта бити додатно допуњаван са информацијама.

Овај сајт је и мјесто гдје можете да нам се придружите и подржите наш клуб. Ту ћете ускоро моћи да пронађете информације о томе како можете да постанете члан клуба, укључите се у рад клуба и помогнете нам да унаприједимо наш рад. 

Сајт је дизајнирала и креирала веб агенција Webherzz, која је већ годину ипо дана наш партнер за дигиталне медије. 

Хвала вам што сте се придружили нашем клубу и надамо се да ћете уживати у свим садржајима које смо припремили за вас.

С поштовањем,
Управа ФК Леотар

 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!