Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Леотар бољи од Игала у првој припремној утакмици

У првој пријатељској утакмици зимског припремног циклуса, Леотар је у "Граду сунца" савладао црногорског друголигаша екипу Игала резултатом 1:0 (1:0).

Једини гол на утакмици лијепим ударцем са 16 метара постигао је Ђоко Миловић у 42. минуту утакмице након додавања Марка Панџића. Осим поготка, Леотар је имао још неколико прилика за постизање гола, али су и гости у другом полувремену неколико пута озбиљније запријетили и могли доћи до поравнања резултата. 

Тренер Олег Ћурић је у првом полувремену прилику дао већином играчима који су „изнијели“ први дио сезоне, док су у наставку шансу добила и четворица јуниора који су се од овог припремног циклуса прикључили првом тиму: Андреј Корол, Игор Спаић, Стефан Пејовић и Марко Милојевић. 

За Леотар су играли: Видаковић, Миловић, Ђајић, Максић, Цмиљановић, Милић, Леко, Татар, Панџић, Бегић, Колак. У наставку су прилику добили: Кулиновић, Перишић, Паранос, Спаић, Капор, Шушњар, Бабић, Ђудерија, Милојевић, Корол, Пејовић.

Следећу провјеру Леотар ће имати у петак 2. фебруара против Вележа из Невесиња, а утакмице ће највјероватније бити играна у „Граду сунца“. 

 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!