Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Леотар добио лиценцу за наступ у Премијер лиги

Фудбалски клуб "Леотар" добио је лиценцу за наступ у Премијер лиги и у наредној сезони, одлучила је другостепена комисија за лиценцирање НС/ФС БиХ.
Стадион Полице
 
На сједници која је одржана данас у Сарајеву, одлучивало се по жалби ФК „Леотар“ Требиње на одлуку Првостепене комисије за лиценцирање клубова о одбијању лиценце за учешће у такмичењу Премијер лиге БиХ за сезону 2023/24.
Другостепена комисија за лиценцирање клубова је након прегледа достављене документације утврдила да је наш клуб доставио потребне доказе, чиме је испунио услове из Правилника о лиценцирању клубова за учешће у такмичењу Премијер лиге БиХ. Након тога је Другостепена комисија за лиценцирање клубова једногласно донијела одлуку да се усваја жалба, одлука Првостепене комисије се укида и даје се лиценца ФК „Леотар“ Требиње за такмичење у Премијер лиги БиХ у сезони 2023/2024. Ова одлука је коначна.
Овим путем желимо да се захвалимо свима који су били дио процеса лиценцирања и дали значајан допринос да наш клуб испуни све критеријуме које прописује НС/ФС БиХ.
Нама остаје да за викенд и на терену изборимо право наступа у Премијер лиги наредне године.

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!