Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Леотар – Младост Ждралови 1:1

Фудбалери Леотара одиграли су данас другу припремну утакмицу.
David Čavić Leotar Ždralovi

Противник нашој екипи била је Младост Ждралови, члан Друге хрватске лиге, а резултат је након 90 минута био 1:1.

Младост је повела у 20. минуту голом искусног Ивана Барабана, а Леотар је изједначио у 72. минуту голом Хариса Ханџића са „бијеле тачке“. Претходно је у шеснаестерцу оборен Данило Шиповац.

Првих 60 минута Леотар је играо у саставу: Р. Перишић, Милић (од 30. минута Ђудерија), Ђајић, Миловић, М. Перишић, Тахрић, Карић, Кнежевић, Тодоровић, Стојковић, Спаић. У другом полувремену су ушли: Пулетић, Георгиев, Ђурић, Цмиљановић, Чубрило, Милаковић, Прусина, Чавић, Аћимовић, Шиповац, Ханџић.

Утакмица је играна у Метковићу, гдје се Леотар се већ три дана налази на припремама и гдје ће у наредних 7 дана одиграти још два сусрета против Томислава (4. фебруар) и Неретве из Метковића (8. фебруар).

„Екипа Младости се показала као квалитетан противник, рекао је тренер Марко Максимовић након утакмице. Имају неколико искусних и провјерених играча попут Барабана и Јајала. Одлучили смо да на терен пошаљемо два тима, да једној екипи дамо сат времена, а онда потпуно промијенимо састав. У првом полувремену смо имали пар ситуација које нисмо реализовали. Послије 20. минута је екипа Младости била боља и заслужено повела. У другом полувремену смо ми контролисали игру и дошли до изједначења. У овом моменту резултат није у првом плану. Много ми је било битније да смо добро „истрчали“ и са тим могу бити задовољан у овој фази.“

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!