Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Најава: Леотар – Широки Бријег (недјеља, 17:00)

У недјељу је на распореду посљедње 33. коло М:тел Премијер лиге у коме ће Леотар дочекати екипу Широког Бријега
Марко Максимовић главни тренер Леотара

Ова утакмица за оба клуба има велики резултатски значај, али су амбиције дијаметрално супротне. Леотар се налази на посљедњем мјесту и циљ му је да избори опстанак. Чак и са побједом против Широког Бријега, Леотар зависи од осталих резултата, прије свега од утакмице Слобода – Жељезничар и Тузла Сити – Зрињски. Са друге стране, побједа је неопходна и Широком Бријегу како би изборио наступ у европским такмичењима, али за то им је потребан и пораз Жељезничара против Слободе. 

На званичној прес конференцији, са медијима је разговарао Марко Максимовић, тренер Леотара. 

Прије него што најавим последњу утакмицу против Широког, волио бих да искоментаришем прошлу утакмицу против Зрињског, коју смо играли у Читлуку, послије које је остао доста велики жал због резултата који су се десили у прошлом колу. Кад кажем жал, онда прије свега мислим због оне двије пречке и колосалнe шансe Чавића. Чудо је како та лопта није ушла у гол. Одиграли смо јако добру утакмицу, али кога на крају дана то интересује, кад смо остали без бодова„.

Са бодом из те утакмице, Леотар не би зависио од других екипа. Сада ће морати да побиједи и да ослушкује резултате са других терена. У случају истог броја бодова, Леотар има бољи међусобни скор само против Тузла Ситија. У случају да више од двије екипе буду имале по 34 бода, Леотар је опет ту у најлошијој позицији, те је идеалан сценарио пораз или реми Слободе у Тузли против Жељезничара и пораз Тузла Ситија од Зрињског. 

„У последње коло улазимо са ситуацијом да не одлучујемо сами о себи, али дефинитивно морамо дати све од себе и последњи атом снаге који у овом моменту будемо имали, да прикупимо снагу и одиграмо утамицу на најбољи начин и да прије свега дођемо до оног што нас занима и  што би нас оставило у оптицају да останемо у лиги, а то су прије свега три бода.“

Утакмица се игра у недјељу у 17 часова, без директног ТВ преноса. Цијена улазнице је 5 КМ, а сав приход од улазница биће уплаћен организацији „Срби за Србе“ као вид помоћи за изградњу куће за шесточлану породицу Бјелица из Требиња. 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!