Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Почетак зимских припрема

Фудбалери Леотара данас су почели припреме за други дио сезоне. Тренеру Марку Максимовићу и његовом стручном штабу одазвала су се 24 фудбалера, који су на терену у Полицама одрадили први тренинг.
FK Leotar trening

Играчима се обратио предсједник УО Рајко Мичета, који је пожелио срећне празнике и припреме без повреда, те нагласио да је циљ и даље остао исти, а то је опстанак у М:тел Премијер лиги БиХ.

  • Будите сигурни да ће бити још теже него јесенас. До краја има још 14 кола, сви нас много озбиљније схватају него што је јесенас био случај, најприје захваљујући играма и резултатима које сте направили.

FK Leotar trening

Тренер Леотара Марко Максимовић је играче упознао са планом рада и распоредом пријатељских утакмица.

  • Драго ми је да су данас са нама сви играчи на које рачунамо, колико могу да видим у „добром стању“. Ту су са нама повратник Андреј Ђурић, који је био моја жеља, те нови играч Амар Тахрић, који долази из Чешке, а кога одлично познајем кроз рад у Борцу, како у првом тиму, тако и омладинским селекцијама. Радићемо у Требињу до 30. јануара, када ћемо 10 дана отићи на припреме у Метковић и након тога посљедњих 7-8 дана пред такмичарске утакмице одрадити у Требињу. Морамо да останемо фокусирани као што смо били на крају прошле полусезоне. Много тога доброг смо направили, али нас чека још много тешког посла да би остварили наш циљ. Сигурно ће доћи још појачања, а у фокусу су нам млади играчи.

Прву пријатељску утакмицу Леотар ће одиграти 21. јануара против Сутјеске из Фоче, а на припремама у Метковићу противници ће бити Младост Ждралови, Неретва Метковић, те највјероватније један хрватски суперлигаш или прволигаш. Леотар прву такмичарску утакмицу игра 18. фебруара, када у оквиру осмине финала Купа БиХ гостује Жељезничару, а први сусрет у М:тел Премијер лиги БиХ на распореду је 7 дана касније у Посушју.

Првом тренингу присуствовали су: Душан Пулетић, Ристо Перишић, Никола Шаровић, Обрен Бејатовић (голмани), Ђоко Миловић, Матија Глоговац, Дејан Узелац, Марко Чубрило, Денис Стојковић, Зоран Милић, Харис Ханџић, Огњен Тодоровић, Милош Аћимовић, Дарко Ђајић, Марко Перишић, Михајло Цмиљановић, Махир Карић, Андреј Ђурић, Давид Чавић, Филип Колак, Aлекса Медан, Алекса Спаић, Бобан Георгиев и Амар Тахрић.

У стручном штабу није било промјена, тако да ће Максимовићу помагати Олег Ћурић, Дамир Мемишевић, Анел Рамић, Бошко Миленковић (тренер голмана) и Срђан Куљић (кондициони тренер).    

 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!