Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Потпуна доминација Леових претпионира и пионира

Јуче су претпионирска и пионирска селекција нашег клуба одиграле посљедње коло у оквиру Омладинске квалитетне лиге ФСРС – група „Југ“ и убједљивим побједама против главног конкурента Херцеговца из Билеће овјериле прво мјесто на табели. 

Претпионири које тренира Срђан Андрић остварили су свих 12 побједа, уз импозантну гол разлику 94:0 и освојили 12 бодова више од другопласираног Херцеговца. Слиједе Стакорина са 22 бода, Сутјеска са 19, Леостарс 9, Вележ 7 и Младост 1 бод. 

Такође, пионири Николе Пребирачевића су освојили прво мјесто са 32 бода (10 побједа и 2 ремија уз гол разлику 67:5), шест више од Херцеговца. Слиједе Сутјеска са 22, Младост 17, Стакорина 13, Вележ 6 и Леостарс 1 бод.

Код претпионира највише голова постигао је Јулијан Вукановић (20), а слиједе Андрија Мучибабић са 19, Владан Пејовић 13… У пионирској селекцији, најбољи стријелац је Давид Јанковић са 17 голова. Слиједе Матија Дурсун са 9, Александар Полић са 8…

Ипак, овдје није крај за наше дјечаке, јер их очекују завршне утакмице са екипама из осталих регија. Претпионири ће у четвртак у Фочи играти против Фамоса, а пионири против Славије. У случају да и у тим сусретима изађу као побједници, избориће пласман на завршни турнир првенства Републике Српске. 

Имамо заиста двије талентоване генерације, што потврђју и резултати у обје категорије„, каже Срђан Андрић, тренер у омладинској школи. „Заиста сви дјечаци вриједно раде, воле фудбал и уз ту посвећеност и лијепо васпитање и тимски дух, резултат није могао да изостане. Ипак, пред нама је завршница и ми ту улазимо са високим амбицијама да одемо до самог краја и у Требиње донесемо макар један пехар шампиона Републике Српске.

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!