Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Максимовић: Радимо тихо и желимо да резултати говоре о нама

Тренер Леотара Марко Максимовић био је задовољан игром своје екипе упркос поразу од Жељезничара у осмини финала Купа БиХ.
Marko Maksimović, trener FK Leotar

„Јако се лијепо вратити на Грбавицу, у један сјајни амбијент. Знали смо гдје долазимо, било нам је битно да се истрчимо и тражимо шансу за пролаз. Жељо је заслужено прошао даље, али мислим да смо ми тактички јако добро и зрело стајали и са једним и са двојицом играча мање. Морам рећи да смо намучили домаћина у другом дијелу, а у првом смо имали прилике и једни и други које нисмо искористили. Сада се морамо регенерисати и спремити за првенство, сами смо себе довели у ово гдје смо сад. Имали смо седам бодова кад сам ја дошао овдје, сада смо равноправни, ово нам даје оптимизам да ћемо бити конкурентни у наставку првенства“ рекао је Максимовић, те затим додао:

„Кад сам преузео Леотар, били смо посљедњи са седам бодова, сви су нам бјежали велики број бодова, сад смо у ситуацији да ми бјежимо тим екипама. Циљ је био да будемо равноправни до зиме, а дугорочно је да останемо у лиги. Дајемо све од себе, трудимо се да будемо примјер. Радимо тихо и желимо да резултати говоре о нама, надам се да ћемо остварити циљ и остати у лиги.“

Сљедећу утакмицу Леотар игра у недјељу 26. фебруара од 13 часова у Посушју. Биће то прво коло наставка М:тел Премијер лиге БиХ.

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!