Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Радови на помоћном терену у касарни

Radovi pomoćni teren FK Leotar

У току су завршни радови „грубе фазе“ радова на изградњуи терена са вјештачком подлогом у бившој касарни „Војвода Лука Вукаловић“.

По завршетку радова, Требиње ће добити модеран терен са вјештачком подлогом са пратећим објектима (свлачионице, трибине, рефлектори), док ће саму подлогу донирати Фудбалски савез Републике Српске у оквиру пројекта „Изградња девет терена са вјештачком трвом у Републици Српској“.

Radovi pomoćni teren FK Leotar

Стадион ће задовољавати све услове за одигравање првенствених утакмица омладинских категорија, те услове за тренирање и одигравање пријатељских утакмица првог тима. На тај начин, терен стадиона у Полицама ће бити много мање експлоатисан и у много бољем стању него што је то случај у посљедњих неколико година, када су на њему тренирале и играле све селекције нашег клуба.

Желимо да се захвалимо градској управи на челу са Градоначелником Мирком Ћурићем, који су препознали потребе клуба и града за једним оваквим објектом, те издвојили средства из буџета за његову изградњу, као и Електропривреди Републике Српске на челу са директором Луком Петровићем, без чије подршке наш клуб вјероватно чекао још дуже времена на један овакав терен.

Radovi pomoćni teren FK Leotar

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!