Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Реми Леотара и Радника

Фудбалери Леотара одиграли су неријешено 1:1 на Полицама у оквиру 6. кола Прве лиге Републике Српске.

Иако је ово био један од дербија овог дијела првенства, није виђено много тога лијепог за 90 минута игре. Напротив, било је много нервозе на обје стране од самог старта, која је сигурно утицала на квалитет игре, али актери на самом терену најмање су „кумовали“ таквој атмосфери.

Много грешака виђено је на средини терена, поготово у редовима домаће екипе, која је веома „млако“ ушла у утакмицу и дозволила гостима да поведу. Једну дубинску лопту након контранапада примио је Албијанић који је савладао Риста Перишића. Леотар је прилике стварао углавном након прекида, а из једног таквог је дошао до изједначења у 47. минуту, када се у гужви пред голом најбоље снашао Никола Леко. До краја утакмице Леотар је покушавао да дође до сва три бода, али није успио да створи квалитетније прилике. Са друге стране, пред сам крај утакмице Радник је имао добру прилику, али се истакао голман Леотара Ристо Перишић.

Након краја утакмице, тренери Леотара Олег Ћурић и Анел Рамић су добили црвене картоне, како је наведено у записнику због „приговора на суђење“. 

Леотар је наступио у саставу: Перишић, Паранос, Цмиљановић, Милић, Миловић, Соса, Леко, Бегић, Ђудерија, Аћимовић, Крнета. У игру су у наставку ушли: Пенић, Панџић и Глоговац.

У следећем колу Леотар гостује у Прњавору, гдје ће се састати са Љубићем, који на 14. мјесту има 5 бодова након шест одиграних кола, док је Леотар тренутно девети са 10 бодова. 

 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!