Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

„Родитељски састанак“ на Полицама

Јуче је на стадиону Полице одржан састанак тренера омладинске школе ФК "Леотар" са родитељима дјеце која тренирају у нашем клубу.
Omladinska sastanak

Састанку су присуствовали предсједник клуба Рајко Мичета, сви тренери омладинске школе предвођени координатором Дамјаном Ратковићем, као и новоименовани спортски директор Синиша Бердовић, који је и раније истицао да ће један од његових приоритета у раду бити побољшање услова за рад омладинске школе, што наравно подразумијева и боље резултате у свим омладинским селекцијама. 

Omladinska sastanak

Родитељи су упознати са одређеним промјенама у раду омладинске школе, те о настојању да се у наредном периоду поставе јаки темељи за развој младих фудбалера. Наш клуб ће у наредних неколико мјесеци добити модеран терен са вјештачком травом и управо се тај моменат у клубу покушава искористити да се посложе многе ствари у омладинским селекцијама и рад са дјецом подигне на још већи ниво. 

Тренери су саслушали сугестије родитеља и одговарали на њихова питања.

Испадањем из Премијер лиге, пионири и кадети су такође изгубили право наступа у Премиејр омладинској лиги, тако да ће кадети и јуниори игради Омладинску лигу БиХ – група „Југ“, док ће пионири и претпионири наступати у Лиги Републике Српске. 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!