Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Саопштење за јавност ФК „Леотар“

Немамо праксу да издајемо саопштења и много пута до сада смо „одћутали“ на многе лажи и неистине изнесене у јавности, а на штету нашег Клуба, прије свега како би сачували мир у Клубу пред важне утакмице.

Међутим, текст који је народни посланик Небојша Вукановић објавио на свом порталу, а тиче се нашег фудбалера Хариса Ханџића у коме је изнио низ неистина и спинова, захтјева нашу реакцију.

Није истина да је Харис Ханџић скинуо заставу Републике Српске са дреса прије утакмице у Посушју. Пропустом нашег клуба приликом израде „резервног дреса“ са бројем 9, пропустили смо да на леђа дреса ставимо заставу, коју имају сви остали играчи, али и ознаке спонзора и лиге на рукавима, што не поричемо. Грешке се у сваком послу дешавају, а ми од својих не бјежимо. Апсолутно је неистина да је Ханџић захтјевао од Клуба такав дрес или да је, како аутор текста наводи, скинуо заставу прије утакмице у Посушју. Као доказ прилажемо фотографије из јесење полусезоне, на којој се види да дрес са бројем 9 нема на себи заставу.

Такође, Ханџић је прије израде тога дреса наступао са бројем 16 на леђима, који има заставу на себи, за шта такође прилажемо фотографију као доказ.

Сумњати у Ханџићев однос према дресу Леотара, који је најбољи стријелац Клуба, у најмању руку је непоштено, ако знамо да је у зимском прелазном року одбио много богатије понуде од других клубова, само зато што нам је дао ријеч, а још није имао потписан продужетак Уговора. Његов учинак у дресу Леотара најбоље показује његов однос према Клубу.

Овај пропуст су нам сугерисали навијачи одмах након утакмице у Посушју и  реаговали смо и исправили грешку на дресу.

Нажалост, у тренуцима када наш Клуб у сваком погледу прави одличне резултате, и на терену и ван њега, и када је дошао у позицију да се стабилизује, како на табели, тако и организационо и инфраструктурно, јаве се „душебрижници“ који мисле најбоље и клубу и граду, а за клуб и град нису дали ништа.

Позивамо све искрене навијаче нашег Клуба да у суботу дођу на стадион на утакмицу против Игмана и пруже подршку Клубу као што су до сада, те се на лицу мјеста увјере шта је истина.

Надамо се да ће Небојша Вукановић објавити овај демант на своме сајту, јер је без провјере информација у ФК „Леотар“ обмануо јавност.

Лео нам је из камена ник’о…

 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!