Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Селектор БиХ посјетио наш клуб

Актуелни селектор Босне и Херцеговине Фарук Хаџибегић и њехов асистент Мехмед Јањош, боравили су данас у званичној посјети Фудбалском клуб "Леотар".
Faruk Hadžibegić FK Leotar

Селектор Хаџибегић је одмах по свом именовању увео праксу обиласка свих премијерлигашких клубова, како би боље сагледао стање у домаћем фудбалу и чуо мишљења људи из фудбала БиХ. Он је такође од почетка истицао да је квалитетно домаће такмичење основа за добру репрезентацију и да у М:тел Премијер лиги има играча који заслужују мјесто у националном тиму. 

Испред ФК „Леотар“ састанку су присуствовали предсједник УО Рајко Мичета, генерални секретар Чедомил Муцовић, те тренери Марко Максимовић, Олег Ћурић и Дамир Мемишевић.

„Ово је прва званична посјета нашем клубу од стране неког селектора БиХ и веома нам је драго што смо данас имали прилику да разговарамо са господином Хаџибегићем и размијенимо мишљења. Представили смо му наш клуб и упознали га са условима у којима радимо. Пракса обиласка премијерлигашких клубова је одлична ствар и може да изроди само добре ствари. Сигурно је да господин Хаџибегић са својим искуством нама у клубовима може да пружи вриједне савјете, а са друге стране и добије корисне информације о потенцијалним репрезентативцима из наше лиге“, рекао је предсједник ФК Леотар, Рајко Мичета. 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!