Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Споразумни растанак са Максимовићем и Мемишевићем

Фудбалски клуб „Леотар“ и тренери Марко Максимовић и Дамир Мемишевић договорили су споразумни раскид сарадње.

Искористио бих прилику да се захвалим Марку Максимовићу на времену проведеном у Леотару. Нажалост, нисмо остварили заједнички циљ, а то је опстанак у Премијер лиги Босне и Херцеговине и у заједничком разговору смо донијели одлуку да у нову сезону кренемо са новим стручним штабом. Морам да истакнем да се разилазимо пријатељски и коректно. Марку и Дамиру желимо срећу на личном и професионалном плану“, рекао је Рајко Мичета, предсједник УО Леотара.

Марко Максимовић је водио Леотар на 23 утакмице у Премијер лиги и остварио 7 побједа, 6 ремија и 10 пораза, уз гол разлику 23:25.

Када сам преузео Леотар за мене је то био велики изазов, с обзиром на стање на табели, али сам се у Требиње вратио пуног срца да пробам да помогнем. Нажалост, од циља нас је дијелио само мали корак. Живот иде даље. Желим да се захвалим свих играчима са којима сам радио, управи клуба и људима у клубу, а посебно нашој Мари из економата, која је мајчински била уз нас цијело ово вријеме. На почетку нове сезоне сјео сам са предсједником и члановима управе и усагласили смо се да је и за клуб и за нас двојицу, Дамира и мене, најбоља опција да кренемо различитим путем. Ја из Леотара одлазим, али ћу се у овај клуб и у овај град увијек радо враћати.

До званичног именовања новог стручног штаба, екипу ће водити спортски директор Олег Ћурић, који има УЕФА А тренерску лиценцу, а помагаће му Анел Рамић, који је у току школовања за УЕФА А лиценцу.

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!