Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Тренер Зоран Шараба извршио „прозивку“

Традиционалном прозивком, фудбалери Леотара почели су припреме за нову сезону у Првој лиги Републике Српске.

Прозивку је обавио нови шеф стручног штаба Зоран Шараба, коме ће у раду помагати Анел Рамић и Бошко Миленковић (тренер голмана). Комплетан припремни циклус биће обављен у Требињу, а биће одигране и четири пријатељске утакмице. Прва провјера биће одиграна 13. јула против Игала, 27. јула против Посушја, а за 20. јули и за „генералку“ 3. августа ће ускоро бити потврђени противници. 

Овај први тренинг је тренинг упознавања са играчким кадром кроз игру, као и презентовање онога што нас очекује у припремном циклусу, али интерно и са неким нормама понашања којих ће се сви морати придржавати, почев од мене и мојих помоћника. Видим да су играчи спремно дочекали почетак припрема и са пуно оптимизма крећемо у нову сезону. До краја недјеље би требали да имамо све играче на које рачунамо на броју. Желим да имамо један отворен и корекран однос по принципу „срце дајем, душу узимам“. Моје екипе је одликовао висок ниво трке, јак пресинг на противника, тако да ће припреме сигурно бити напорне, а све са циљем да остваримо жељене резултате.

Играче је поздравио и предсједник Клуба Рајко Мичета:

Данас смо на једном новом почетку. Желим свима успјешан рад и да вас заобиђу повреде. Као што видите имамо новог шефа стручног штаба, а принцип рада његових помоћника добро познајете. Сви смо ми на једном задатаку и треба да дишемо као један. Клуб ће и у овој сезони све обавезе према вама које су договорене редовно измиривати, као што је то био случај и у претхдоне двије године. О амбицијама не морам да вам говорим, свима који сте овдје је јасно шта се од вас очекује, а знам да у првом реду ви то очекујете сами од себе.

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!