Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Зоран Шараба нови тренер Леотара

Зоран Шараба (53) је именован за новог шефа стручног штаба Леотара.
Zoran Saraba, FK leotar

Шараба је рођен у Требињу, а фудбалско име изградио је у Војводини, за коју је играо од 1990. до 1998. године. Након тога је наступао у иностранству за клубове из Грчке, Аустрије и Њемачке.

Што се тиче стручног рада, Шараба је познат као тренер који је постизао одличне резултате са омладинским категоријама и у развоју младих играча, што је и један од стратешких приоритета нашег клуба у будућем периоду.

У новосадској Војводини је тренирао многе играче који су касније наступали за европске клубове и били репрезентативци (Панков, Роцков, Милинковић-Савић…). Био је и тренер Бродарца са којим је освојио титулу омладинског шампиона Србије и пласирао се у Лигу шампиона. У иностранству је радио у Ал Арабију (Кувајт), гдје је освојио шампионску титулу. Што се тиче сениорског фудбала, као тренер је радио у Новом саду, Рудару из Пљевања и Кому, а посљедњи ангажман је имао у Кувајту. 

Шараба ће бити званично представљен на стадиону „Полице“ у четвртак 27. јуна у 18:30 часова на прес конференцији, а прозивка ће бити одржана у понедјељак, до када ће бити познат и комплетан састав стручног штаба. 

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!