Шампион Премијер лиге 2002/2003, Освајач Купа РС 2001/2002, 2003/2004, 2020/2021

FK-Leotar-Logo100x100

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

ФУДБАЛСКИ КЛУБ "ЛЕОТАР" ТРЕБИЊЕ

Најава: Леотар – Вележ (Субота, 13.00)

У оквиру 18. кола М:тел Премијер лиге БиХ Леотар на Полицама дочекује Вележ у утакмици која битно може одредити судбину клуба из Требиња у наставку првенства.

Вележ има један бод мање од Леотара и оставрује резултате испод очекивања у овој сезони. Ипак, то не заварава Требињце, који знају да ће мораи да дају више од својих могућности како би дошли до три важна бода.

Леотар и Вележ су клубови које везују дугогодишњи добри односи, каже тренер Бранислав Крунић. Много играча из Вележа је играло за Леотар и обрнуто. Без обзира на важност утакмице за обје екипе, очекујем фер, спортску и коректну утакмицу, какве су и биле све утакмице којих се ја сјећам између Леотара и Вележа. По својим квалитетима, како тимским, индивидуалним и стручним не заслужује ову позицију на којој се тренутно налази, што су показали и кроз европске утакмице. Анализирали смо противника и имамо велику жељу да посљедњу утакмицу пред својим навијачима побиједимо и да им се на неки начин одужимо за подршку. Сви играчи осим Мићуновића и Колака, који су већ дуже вријеме повријеђени, су спремни за утакмицу.

Капитен Ђурић не сумња да ће његови саиграчи оставити посљедњи атом снаге на терену и нада се у подршку са трибина.

Очекује нас тешка утакмица на тешком терену против екипе која у својим редовима има велики број појединаца који једним потезом могу да ријеше утакмицу. Међутим, на Полицама смо ми фаворити у свакој утакмици. Сви знамо шта се од нас очекује и сигуран сам да ћемо дати све што је потребно да дођемо до побједе и да се удаљимо од екипа са дна табеле. Атмосфера у екипи је без обзира на нешто лошије резултате добра. Свјесни смо важности ове утакмице и то је за нас додатни мотив да будемо на високом нивоу и мислима 100% у утакмици.

Традиција није на страни тима са Полица, јер Вележ чак и на Полицама има више побједа, али је свима највише у сјећању побјда Требињаца у Купу БиХ из 2003. године када је Вележ испраћен са 10 голова у мрежи. 

Leotar Velež tradicija

Посљедње вијести

Посљедње вијести

Пратите нас